AMARAN: JANGAN SCROLL! NANTI ANDA 'TERPAKSA' UCAPKAN SELAMAT TINGGAL PADA KULIT KUSAM..!

LE'GLOWRY WHITENING SPRAY​

Bagaimana Artis, Instafemes dan 99% Daripada 106,997++ Wanita Berjaya Ucapkan Selamat Tinggal Pada Kulit Gelap dan Kusam!

Recommended by: Tya Adnan, Leez Rosli, Bienda, Izreen Azminda, Zulin Aziz, Insta Famous, Make Up Artis

Lepasni.. Dah boleh lupakan supplement, Vitamin C Drip, Peel-Off Mask dan segala macam treatment tu.. "Yeayy!"

KHAS UNTUK WANITA YANG NAK PUTIHKAN KULIT!

5 SAAT JE!

Apply jer kat muka atau bahagian badan lain,terus cerah dan glowing!

TAK PERCAYA? TONTON VIDEO DI BAWAH SEKARANG!

Tertekan Dengan Masalah Macam Ni?

Kulit Gelap
Sunburn
Leher Gelap
Ketiak Gelap
Celah Peha Gelap

Chemical Peeling

Dah lah pedih, muka jadi menakutkan, tapi hasilnya tak macam yang kita nak.

Supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

Cucuk / Drip

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun marah tau.

Losyen Putih

Ramai sangat dah try, tapi tak pernah berhasil, kesan pun lambat yang amat.

Dah banyak duit habis untuk dapat kulit idaman, tapi still tak dapat hasil yang kita nak, kan?

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling 
MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

MEMPERKENALKAN

Kelebihan Le'Glowry
Whitening Spray!

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa 4 bulan!

Siapa patut gunakan Le'Glowry?

100% Selamat! 

Lulus KKM
(Nombor Rujukan: NOT190805352K)

TAHAN 10 JAM

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, masih maintain cantik.

MERAWAT KULIT

Bukan setakat mencerahkan kulit, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat dan jerawat boleh selesai.

SPRAY SPRAY TERUS PUTIH

Tak perlu tunggu lama dah. Spray jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

PALING BEST, TAK BERCAPUK!

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Bila berpeluh makin glowing.

Betul ke Le'Glowry Whitening Spray ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami berikan 10!! Special Freegift secara PERCUMA!

**Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Freegift #1

Bernilai RM10

Freegift #2

Bernilai RM15

Freegift #3

Bernilai RM10

Freegift #4

Bernilai RM10

Freegift #5

Bernilai RM15

Freegift #6

Bernilai RM15

Freegift #7

Bernilai RM15

Freegift #8

Bernilai RM15

Freegift #9

Bernilai RM15

Order sekarang sebelum anda terlepas promosi ini. HARGA PROMOSI akan tamat bila bila masa sahaja.

**Ingat, Promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada lagi bonus akan diberikan.

"Nak tengok testimoni lagi?" Swipe gambar di bawah 👇

Swipe ke kanan dan ke kiri untuk lihat testimoni.

Produk Ini Mempunyai

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin Le’Glowy Whitening Spray mampu membantu untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara natural.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN NINJA VAN MASA BARANG SAMPAI.
MUDAH DAN TERJAMIN..

Anda takut barang tak sampai bila buat tempahan?

 

Takpe, jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

:
:
:

Berapa harga Le’Glowry ni? Harga sebenar adalah RM150tetapi untuk 15 minit sahaja, jika anda bertindak SEKARANG, harga hanyalah…

**Ingat, Promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada lagi bonus akan diberikan.

Dah Dapat Baru Bayar

Risau kena scam? Takpe, order dahulu, bila dah dapat barang baru bayar pada posmen. 100% secured dijamin oleh NINJAVAN. Cas RM10 untuk COD!

Tiada Cas Postage

Rimas dengan cas dan kos postage? Jangan risau, postage 100% Free Seluruh Malaysia.

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya tiada perubahan selepas menggunakan produk Le'Glowry.

SOALAN LAZIM

Of course boleh! Le’Glowry adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Memang boleh! Sangat sesuai dan memang tak bercapuk bila nak gantikan dengan foundation.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT190805352K

Sebotol Le’Glowry ni mengandungi 100ml dan boleh tahan 1-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Ya betul, produk ni instant effect. Lepas apply je terus nampak putih. Kesan jangka masa panjang ialah produk ni dapat mencerahkan kulit dengan penggunaan setiap hari dan kesan putih tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Ya betul, bila kita selalu guna, kulit kita akan jadi cerah kekal. Sebab dalam Le’Glowry ada Niacinamide dimana function Niacinamide ni memang membantu untuk berikan kesan cerah yang kekal pada kulit.

Produk ni waterproof. Kalau kena air tu takkan tertanggal. Cuma kalau gosok dengan air dia akan hilang kesan putih tu.

Masa apply kita akan nampak sedikit kelabu, tapi teruskan penggunaan sebab nanti dia akan nampak cerah natural pada hari yang sama. Dan semakin lama kita amalkan penggunaan Le’Glowry secara konsisten, kulit akan jadi semakin cerah walaupun tanpa Le’Glowry.

Boleh tahan 10 jam hingga 24 jam, bergantung kepada aktiviti harian kita.

Sangat-sangat sesuai untuk hilangkan dan elakkan sunburn tu, sebab Le’Glowry ada SPF50 yang berfungsi sebagai sunblock.

Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C. Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit, menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen, malah dia juga anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat jerawat, parut jerawat dan melembapkan kulit.

Produk ni tidak mengandungi bahan yang HARAM, dan 100% mesra solat. Tapi, kena basuh dahulu sebelum berwudhu’.

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +60139303197.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di +6011-39213953.

Tak hilang. Sebab kita perlu gosok baru hilang Le’Glowry ni dari kulit.

Privacy & Policy

Terms & Conditions

Disclaimer

Contact Us

leglowry.my | Le’Glowry © 2019 | Designed by ZN GLOWRY SDN.BHD. 202001022757 (1379077-X) | All Rights Reserved.

08-03. Prima Bizwalk, Jalan Tasik Prima 6/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor